Budi poput božice

Jesi li i ti jedna od njih? Posebne žene imaju ove karakteristike

Budimo iskrene, ako si posebna žena koju možemo nazvati božicom, onda si toga i svjesna, ne moramo ti mi to govoriti. Ti si ona koja će privući pažnju i o kojoj se raspituju

profimedia-0619802688.jpg
Foto: Profimedia.hr

Postoje one posebne žene koje kad uđu u prostoriju jednostavno ih ne možeš ne zapaziti. Nerijetko ih nazivaju božicama. Da se razumijemo, pritom je manje važno kako izgledaš, jesi li klasična ljepotica ili po objektivnim mjerilima uopće ne spadaš u ovu kategoriju ljudi. Jako dobro znaš kakav utjecaj imaš na muškarce, koji zbog tebe redom gube glavu...

Image
Ljubavni život

One znaju uživati: Pet tajni žena koje su zadovoljne seksualnim životom

Bitno je ono što nosiš unutra, tvoj mindset, tvoj stav, način na koji govoriš, krećeš se, način na koji gledaš na svijet i na koji se obraćaš ljudima. Na sreću, te se stvari mogu naučiti. Neke, poput onog da više nisi ovisna o nečijoj ljubavi, na teži način, kroz proživljeno iskustvo. No, lekcija vrijedi svake suze.

U nastavku ti otkrivamo karakteristike žena koje su posebne, čisto zato da se podsjetiš, ako ti je nešto pomutilo pamet pa si zaboravila tko si. Ili, ako još nisi na ovoj razini da naučiš kako postati najbolja verzija sebe i biti ona za kojom se okreću, a ne ona koja stoji po strani pita: Tko je ta žena koja je upravo ušla u prostoriju?

Ona nema sindrom Pepeljuge

Ovakvoj ženi ne treba princ na bijelom konju koji će je spasiti i učiniti sretnom i ispunjenom. Ona zna da je sa sobom sigurna i da joj je dobro. U vezu će ući isključivo iz ljubavi i kada upozna onog pravog. Neće žrtvovati svoju slobodu iz pogrešnih razloga.

Ona je samopouzdana i snažna

Ona ima potpunu kontrolu nad svojim emocijama i svjesna je svake. Istovremeno je i ranjiva i snažna. Ne ovisi o muškarčevim osjećajima, odnosno ne pada u očaj ukoliko je on distanciran i ono što je u vrijeme društvenih mreža bitno - ne provodi dane na njima, hvatajući njegovo zeleno svjetlo i uhodeći ga. To je karakteristika žena koje su daleko iza nje i imaju još puno toga za naučiti. Da se razumijemo, stvar je u samodisciplini, a ne u tome da joj nije stalo i da nije povrijeđena.

Muškarcu s kojim je u vezi daje potpunu slobodu, no isto tako ne prelazi preko njegovog lošeg ponašanja. Ukoliko ju ne poštuje, stvar je gotova.

Nije nametljiva

Kad je veza gotova, ona će otići bez drame, dostojanstveno, čak i kada je ostavljena. Također, bit će ta koja će prekinuti vezu shvati li da ista više nema smisla.
Žena visoke vrijednosti je nenametljiva. Držu do sebe i svog dostojanstva. Ukoliko druga strana nije zainteresirana, ona će se povući. Bez pretjeranih objašnjavanja i previše pitanja. I baš zbog toga su ovakve žene zanimljive muškarcima. Jer su spremne otići u svakom trenutku, a tko je ta koja bi njega ostavila ili kojoj on nije dovoljno zanimljiv?

Image
Foto: Pexels

Ona je otvorena i iskrena

Uvijek je jasna i stoji iza onog što kaže. S njom je svaki razgovor zanimljiv. Zna što želi i zna to izraziti, a na koncu i dobiti to što želi. Smatra vrlo bitnim postaviti granice u svakom segementu svog života, osobito onom koji se tiče osobnih odnosa.

Ona brine o sebi

Prioritet joj je briga o sebi, kako fizički tako i psihički. Ne upada u zamke poput osjećaja krivnje jer nije nekome nešto napravila. Da, učinit će što god treba, ljudima koji su joj bitni, no ne dozvoljava da ju iskorištavaju. U svakom trenutku izgleda najbolje, ne zato što provodi sate pred ogledalom - to najčešće ni ne čini, već zbog toga joj je bitno kako se osjeća i svaki dan će pronaći za sebe neku sitnicu u kojoj će uživati - bio to omiljeni kolač, hobi ili najdraža glazba dok se vozi u autu na posao. Također, bira svoje društvo i ne troši vrijeme na nekoga tko joj ne odgovara ili tko je ne poštuje.

Ne traži muškarca

Muškarci joj nisu prioritet. Ne traži ih i baš time im šalje signale koji ih obaraju s nogu. Nije neprijateljski raspoložena prema njima - jer im ništa ne zamjera, no nije ni pretjerano zainteresirana. Dobro joj je samoj, no uživat će i u kvalitetnom muškom društvu. Opuštena je i sretna u svojoj koži.

Image
Foto: Pexels

Živi u trenutku

Ona živi i uživa u svakom trenutku koji joj život pruža i uzima sve što joj njezin partner daje, ne analizirajući previše niti smišljajući strategije kako ga natjerati da ju što prije odvede pred matičara. U početku samo promatra s kakvim muškarcem ima posla,za razliku od mnogih žena koje vrlo brzo postanu potpuno okupirane muškarcem i kontroliraju i najmanje detalje u vezi s njime.

Kada si sposobna opustiti se i mudro uživati ​​u svemu što ti život pruža te životu biti zahvalna na svemu, to te čini blagom, a to je vrlo rijetka kvaliteta među ženama. Toliko će ga zaintrigirati tvoja aura da neće moći prestati misliti na tebe čak i kad nisi u blizini.

Tračevi je ne zanimaju

Ona je mirotvorac i "operirana" je od ogovaranja, zavjera, svađa i sukoba. Ljubazna je i suosjećajna. Izbjegava klanove i koškanja. Ne zna najnovije tračeve, ustvari ne zna nikakve tračeve. Oni nisu dio njezinog života, kao ni ljudi koji se hrane tuđim sudbinama.

Image
Foto: Pexels