Razmazi svog psa

Vau, kakav outfit! Najslađi H&M kaputići za naše četveronožne prijatelje

Svoju si garderobu sigurno već obnovila, no jesi li na nekog zaboravila? Na primjer, svog najboljeg četveronožnog prijatelja? Ne brini, nego se sa psićem pod rukom uputi do najbližeg shopping centra - pronaći ćeš i savršen outfit za blagdane

chihuahua-g9a8ea9f19_1920.jpg
Foto: Pixabay

Kako bi te mogli pratiti u dugim šetnjama tijekom zimskih mjeseci te da ne propuste ni jednu pustolovinu s tobom samo zato što su se temperature spustile ispod nule - tu su kaputići, jakne i džemperi za pse.. Naime, s hladnim danima naši ljubimci isto trebaju toplu odjeću - osobito manje i srednje pasmine s kratkom dlakom.

Odavno kaputići za pse nisu samo praktični, nego su i super slatki - pa i naši psići mogu biti modno osviješteni, a i možete uskladiti svoje outfite. Povedi svog omiljenog lajavca u shopping i pripremi ga na dugi isprobavanje, jer će se u ovoj bogatoj ponudi biti teško odlučiti samo za jedan komad. A najbolje od svega je što su već stigli i blagdanski outfiti za pse kojima ćeš teško odoljeti. Što god zajednički odabrali - sigurne smo da će tvoj pas biti trendseter u psećem parku:

Džemper s coflekima, oko 100 kn

Preslatki džemper koji će tvog krznenog ljubimca štititi od zime, ali ga neće sputavati kod trčanja.

Lagana jaknica s krznom, oko 130 kn

Ovaj dvoslojni kaputić tvoj će pas obožavati jer je ugodan, a neće imati osjećaj da išta ima na sebi. Kaputić ima krzneni ovratnik, a dolazi u 3 boje. Što je najbolje od svega, može se nositi s obje strane.

Santa's little helper, oko 130 kn

Neka i tvoj psić sudjeluje u božićnoj groznici - ovaj preslatki kaputić grijat će ga i osigurati mu da u svakoj šetnji bude u središtu paženje.

Image
Foto: www2.hm.com

Animal print džemper, oko 100 kn

Vrlo vjerojatno i sama imaš sličan komad u ormaru, dakle, ovo je idealan izbor ako želiš uskladiti vaše outfite za subotnji izlazak na špicu.

Image
Foto: www2.hm.com

Fluffy džemper, oko 110 kn

Divno mekana vesta koju će tvoj najbolji prijatelj obožavati pa je čak ni kod kuće neće htjeti skinuti.

Image
Foto: www2.hm.com

Pseći Rudolf, oko 140 kn

Još jedan kaputić savršen za blagdanske dane s kapuljačom i našivenim rogovima soba, može li slađe?

Image
Foto: www2.hm.com

Džemper s Mickey Mouseom, 140 kn

Ovaj je džemper napravljen od recikliranog materijala, a osim preslatkog printa ima ovratnik i rukaviće za prednje noge. Za najkul pse u gradu.

Image
Foto: www2.hm.com