Po posljednjoj psećoj modi

Pronašle smo najslađe božićne džempere za pse koji će ih grijati ovih blagdana

Tko kaže da su "ružni" božićni džemperi rezervirani samo za ljude? Pronašle smo nekoliko preslatkih božićnih džempera za pse koji će se sigurno svidjeti i tvom zimogroznom ljubimcu

profimedia-0736909449.jpg
Foto: Profimedia.hr

Blagdani su pred vratima, a uz gledanje božićnih filmova i pečenje božićnih kolačića, još jedna stvar koju volimo u vezi blagdana su mekani i cozy božićni džemperi. Poznati i kao "ružni" božićni džemperi, na sebi često imaju razne motive poput snjegovića, sobova, pahuljica i božićnih drvaca, a volimo ih jer nas odmah uvedu u božićni duh.

Image
Must have za blagdane

Prvi 'ružni' božićni puloveri stigli su u high street ponudu i želimo ih sve

O božićnim puloverima već smo pisale i možeš ih pronaći u ponudi gotovo svih high street brendova, a ako imaš psa, dobra vijest je da i za njega postoje male, pseće verzije božićnih pulovera koje izgledaju neodoljivo i koje će ga grijati i u najhladnije dane. S raznim božićnim motivima na sebi, ovi su džemperi pravi "must have" za nadolazeće blagdane, a izgledat će odlično bilo da imaš velikog ili malog psa.

Ako se pitaš je li to dobro za psa - odgovor je da. Nošenje džempera neće nikako naštetiti tvom psu, a posebno je poželjno za pse s tankom dlakom ili one bez poddlake koji se lako prehlade po hladnom vremenu. Dakle, bilo da tražiš neki pulover koji će tvog ljubimca grijati kada odete u zimsku šetnju ili neki pulover sa simpatičnim uzorkom u kojem će se slikati pored božićnog drvca, pronašle smo ih nekoliko koji će ti se sigurno svidjeti.

H&M - 113 kn/14 €

Topli, crveni džemper s motivom soba na leđima božićni je komad u kojem će tvoj pas odlično izgledati ovih blagdana.

Image

H&M - 150 kn/19 €

Krem džemper s detaljima u crvenoj i plavoj boji vrlo je jednostavan, pa će ga tvoj pas moći nositi i ostatak zime, a ne samo za Božić.

Image

H&M - 113 kn/14 €

A takav je i ovaj minimalistički džemper s ovratnikom u krem boji - može poslužiti i kao božićni džemper, a dobar je i za ostatak godine.

Image

Reserved - 159 kn/21 €

Simpatični džemper s detaljima sobova i pahuljica idealan je za manje pse, a grijat će ih i kada se temperature spuste ispod nule.

Image

Reserved - 159 kn/21 €

Zelena i crvena dvije su boje koje najviše povezujemo s Božićem i upravo je zato ovaj preslatki prugasti pulover savršen za tvog psa ovih blagdana.

Image

Pet Shop X - 115 kn/15 €

Razigrani pulover za pse s motivima Djeda Božićnjaka i sobova izgleda odlično, a sigurne smo da će i tvoj pas u njemu odlično izgledati.

Image

Answear - 139 kn/18 €

S detaljima srca, pahuljica i predivnom crvenom mašnicom sprijeda, ovaj tamnoplavi pulover idealan je za posebne prilike za tvog psa.

Image

Answear - 149 kn/19 €

Pomalo neobičan, ovaj džemper s kapuljačom na sebi ima natpise "Merry Christmas" u žutoj, narančastoj i ružičastoj boji i izgleda odlično.

Image

Amazon - 113 kn/14 €

Nema ništa slađe od ovog crveno-zelenog božićnog pulovera za pse s preslatkim detaljem snjegovića na leđima, a odlična je ideja za poklon za tvog psa.

Image

Amazon - 105 kn/13 €

Rudolf, sob s crvenim nosom, izgleda sjajno na svakom puloveru, pa tako i na ovom psećem s kojim definitivno nećeš pogriješiti ako ga uzmeš za svog ljubimca.

Image