Mini za maksi dojam

Diskretne, a efektne: Ideje za najljepše male tetovaže za žene

Vrlo su nježne i ženstvene, a za potpuni dojam bitno je da na tijelu izabereš savršeno mjesto za svoju novu mini tetovažu

pexels-yaroslava-borz-10069901.jpg
Foto: Unsplash

Planiraš novu tetovažu, ali nisi sigurna što bi tetovirala? Ne žuri. Kod tetovaže je bitno biti sigurna u odluku jer se ne skida lako s tijela. S njom je kao i s brakom - odlučuješ se za nju zauvijek. U tom "zauvijek" svašta se može dogoditi pa ćeš na koncu tetovažu možda i ukloniti s tijela, no to košta i nije jednostavno, baš kao i razvod. Umjesto da za koju godinu ispravljaš pogreške i saniraš štetu, sada dobro promisli i tetoviraj se tek kada si zaista sigurna da to želiš i tek kada pronađeš motiv u koji ćeš se zaljubiti jako i moći ga gledati na svojoj koži do kraja života.

Image
Savjeti za početnike

Prva tetovaža? Evo što trebaš znati prije tetoviranja

Kako bismo ti pomogle u toj odluci, pregledale smo Instagram u potrazi za sitnim ženskim tetovažama. Iako su malene i diskretne, vrlo su efektne, a osim toga, praktične i jeftinije od velikih. Lako ćeš ih sakriti ukoliko to okolnosti od tebe traže te z anjih ne trebaš podizati nenamjenski kredit. U modi su minijature, a ti u nastavku pronađi svoju.

Tetovaža za sestre

Najoriginalnija sestrinska tetovaže koju smo vidjeli. Naizgled su iste, no i sasvim personalizirane. Prazni kružić označuje poredak u obitelji, tvoje mjesto u redoslijedu kako ste dolazile na svijet, odnosno tebe.

Svijet na dlanu

Ako voliš putovati, ovo je prava tetovaža za tebe. Ok, nije baš svijet na dlanu, nego na unutarnjoj strani podlaktice, no izgleda sjajno. Provirit će ti diskretno iz rukava i zagolicati nečiju maštu.

Pčelica na leđima

Ova tetovaža dolazi do izražaja zbog mjesta na kojem je napravljena - leđima. Velika, čista površina dodatno naglašava pčelicu.

Krilo leptira

Tetovaža u paru savršena je za najbolje prijateljice. Svakoj po jedno krilo na podlaktici, a kad se spoje nastane kukac čijoj se ljepoti divimo.

Riječi

Ključna riječ, na ključnom mjestu. Ne trebamo više ništa dodati. Wild iliti na engleskom "divlja".

Solarni sustav

Planeti u boji, savršeno prate liniju tijela i oblik grudi. Svoju tetovažu moći ćeš pokazati ljeti na plaži, a zimi samo posebnim osobama.

Lavanda

Botanički motiv, na pravom mjestu i odlično realiziran. Za sve ljubiteljice jadranskih otoka na kojima ljeti očaravajuće miriši lavanda.

Leptir samo za tebe

Tetovažu uparu možeš i ovako izvesti. Ne moraš nužno imati nekoga. Dovoljna si sama sebi. Jedno krilo istetoviraj na mali prst lijeve ruke, a jedno na mali prst desne ruke. Kada sklopiš ruke, dobivaš cjelinu.

Zvijezda

Prekrasan motiv i vrlo jednostavna tetovaža. Prst je savršeno mjesto za nju.

Dodaj malo boje

Nedovršeni ženski lik i leptiri koji izgledaju kao da su nacrtani kemijskom olovkom.

3D tetovaža

Ova tetovaža nas je oborila s nogu. Leptir koji izgleda kao da će poletjeti ili kao da upravo slijeće na rame.

Za ljubiteljice mačaka

Mačka koja se rasteže simpatičan je motiv. No, isto tako možeš istetovirati omiljenu pozu svoje mačke.

Ružice su uvijek 'in'

S ružama u boji ne možeš pogriješiti. Ovaj retro motiv je svevremenski. Osobito ako je ovako dobro izveden kao na fotografiji.