BESPLATAN PROGRAM

Međunarodni dan joge uz indijske specijalitete i Gorana Karana u Zagrebu

Obilježavanje 10. Međunarodnog dana joge će se održati 20. lipnja s početkom na Zagrebačkom velesajmu uz joga tečajeve, besplatne indijske specijalitete i glazbeni intermezzo Gorana Karana

Međunarodni dan joge
Foto: shutterstock.com

Veleposlanstvo Indije u suradnji s organizacijama civilnog društva povezanih s jogom, ponovno i ove godine organizira proslavu Međunarodnog dana joge, čija će se središnja proslava organizirati u četvrtak 20. lipnja s početkom u 18.30 sati na Zagrebačkom velesajmu uz joga tečajeve, besplatne indijske specijalitete i glazbeni intermezzo Goran Karana.

Image
Foto: Embassy of India

Osim vježbanja, sudionici će imati priliku uživati u prezentaciji joga učitelja i stručnjaka. Sve dobne skupine, od najmlađih do najstarijih mogu potpuno besplatno sudjelovati u ovom programu. Svi vježbači se mole da ponesu vlastite prostirke i udobnu odjeću.

Opća skupština Ujedinjenih naroda je 11. prosinca 2014. godine, uz potporu 175 zemalja svijeta, 21. lipnja proglasila Međunarodnim danom joge.  Od 2015. godine, 21. lipanj je dan kada se slavi joga širom svijeta, a Hrvatska sudjeluje aktivno u proslavama od samog početka.

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA POČETNIKE