Image
Foto: RTL Press
NIkolina Pišek
Foto: RTL Press

NIkolina Pišek

Nikolina je zablistala u haljini na jedno rame sa šljokicama s potpisom brenda Alyce Paris koja joj je divno stajala.

Antonija Blaće
Foto: RTL Press

Antonija Blaće

Antonija je zablistala u efektnim kožnim hlačama, crnom korzetu i oversized srebrno crnom sakou koji joj je odlično stajao.

Nives Celzijus
Foto: RTL Press

Nives Celzijus

Nives je oduševila u prekrasnoj ljubičastoj haljini s potpisom domaćeg dizajna. Naime, Nives se odlučila za mini haljinu Hippy Gardena koja je istaknula njezinu liniju.

Borko Perić
Foto: RTL Press

Borko Perić

Borko je jedan od panelista detektiva koji voli svečano, ali uvijek s dozom twista. Ovaj put je svoju all black kombinaciju upotpunio kravatom boje šampanjca i sakom sa šljokicama

Saša Lozar
Foto: RTL Promo

Saša Lozar

I Saša Lozar je bio elegantan no dodao je noto svoje prepoznatljivosti. Crne elegantne hlače, bijela košulja i bordo sako od pliša te razvezana leptir mašna bile su pun pogodak za drugo izdanje 'Masked Singera'

Pogledajte kakve su outfite odabrali panelisti detektivi i voditeljica za drugu emisiju 'Masked Singera'

Druga live emisija spektakularnog showa 'Masked Singer' je iza nas. Osim što smo saznali kako su se iza maske Paste i Četkice skrivali olimpijci i veslači Martin i Valent Sinković, uživali smo u doista spektakularnim maskama koje je izradio Juraj Zigman. No, uživali smo i u modnim odabirima četvero detektiva panelista i voditeljice Nikoline Pišek. U nastavku pogledaj kako je zablistala ova petorka.

zena.hr