Nakon ispadanja iz 'Masked Singera' braća Sinković: 'Nije bilo lako skrivati od svih da smo u showu, ali sjajno iskustvo'

U drugoj live emisiji spektakularnog showa 'Masked Singer' gledatelji su odlučili da ispada maska Paste i Četkice ispod koje su se skrivali naši sjajni olimpijci Martin i Valent Sinković

Braca Sinkovic i Nikolina Pisek.JPG

Ispod duo maske Paste i Četkice za zube krila su se braća Martin i Valent Sinković. Odmah nakon ispadanja iz showa Martin i Valent podijeli su svoje dojmove. Valent se odmah našalio kako je ovo bilo potpuno drugačije iskustvo jer su navikli pobjeđivati.

Image

No, iako su ispali u drugoj epizodi i nakon samo dva nastupa, braća Sinković će definitivno ostati zapamćeni jer je to prvi put da je netko kod nas u 'Masked Singeru' nastupao u paru. Njihove maske su bile doista impresivne, kao uostalom i sve maske u showu. I dok je Pasta u showu skinula masku bez problema, Četkica je zatrebala pomoć pri skidanju maske, pa je Martin pomogao svome bratu.

"Mislili smo se baviti veslanjem do Londona 2028. no kakvi smo bili ovdje mislim da ćemo nastaviti dokle ide", našalila su se braća Sinković nakon ispadanja iz showa.

Valent: Ja sam bio Četkica, jako visoka maska - sve ti stoji na vratu i teško se kretati, ali sve u svemu super iskustvo i nešto potpuno drugačije nego što smo ikada radili. Bilo mi je jako drago da smo nastupili, rekao je net.hr.

Martin: Meni je bilo lakše svoju masku stavljat i skidat. Uspio sam je i čak i sam skinut, što prije nisam probao. Bilo je zanimljivo iskustvo, super. Baš mi je drago da smo to iskusili.

Što se tiče drugih maski, priznaju da im je teško i zamisliti tko bi se mogao skrivati ispod njih.

Valent: Ja se divim detektivima jer kada sam gledao prvu emisiju, ja nisam pohvatao tragove. Pohvataju detalje koje ja nikada ne bi skužio. Svaka im čast.

Martin: Stvarno ne znam, teško mi je pogađatl.

Iskustvo u 'Masked Singeru' im je bilo sjajno, a naučili su i poneku novu stvar o sebi

Valent: Da ipak možemo pjevati a da bude koliko toliko slušljivo. Volimo isprobavati nešto novo.

Naši sjajni olimpijci su morali skrivati da se upravo oni nalaze ispod maski.

Martin: Meni je bilo teško. Baš sam bio pozvan na jedan rođendan pa sam rekao da imam nešto već dogovoreno.Nadao sam se da ću se morati skrivati još tjednima, ali eto.