'Masked Singer'

Miran Kurspahić o 'Masked Singeru': 'Saživio sam se s maskom Vrtnog patuljka, a favorit mi je Čudnovište'

U sinoćnjoj spektakularnoj epizodi show je napustio Vrtni patuljak ispod kojeg se skrivao energični glumac i glazbenik Miran Kurspahić, a evo što je sve otkrio o svom sudjelovanju u 'Masked Singeru'

MS16.JPG

Sinoćnja epizoda 'Masked Singera' je bila posebno napeta jer su sve maske dobro pjevale, a iznenađenje večeri je bila osoba koja je ispala zbog koga su svi u studiju počeli vrištati od uzbuđenja.

Naime, ispod Vrtnog patuljka krio se poznati glumac i glazbenik Miran Kurspahić, čije ime nije predložio niti jedan panelist. Priznao je da je šokiran što ga kolega Borko s kojim je radio posljednja dva mjeseca nije prepoznao po glasu.

shimmer fallback

Vatreni nastup očarao detektive

Prva pjesma s kojom je nastupio Vrtni patuljak bila je Danger! High Voltage od Electric Six. Izvedba je bila energična i mnoge ugodno iznenadila pa su se panelisti složili da je nastup vatren.

Borko i Antonija su prije mislili da se ispod maske Vrtnog patuljka krije Duško Bućan, ali je jučerašnji nastup promijenio sve pa je tako Borko bio uvjeren da je to Stoka, dok je Antonija bila sigurna da se radi o Mariju Petrekoviću.

Maska im je odala novi trag i poručila da ga ništa ne može spriječiti da se zabavlja. Nives je pomislila da je to Mario Kovač, a Saša je bio uvjeren da je Ivan Dečak.

Saživio se s maskom Vrtnog patuljka

shimmer fallback

Miran nam je priznao kakvo je ovo bilo iskustvo za njega. "Bilo je više-manje super, ako zanemarimo zatvorenost u sobi, wunderbar. Nije mi žao što sam ispao, savršen je tajming za koncert u Tvornici, nastupam s bendom sljedeće subote", rekao je Miran za Net.hr.

Kada smo ga pitali je li netko znao da sudjeluje u ovom šou, kroz smijeh je rekao: "Znam sigurno da Borko Perić nije znao."

Priznao je i da mu je maska postala draga: "Nekako sam se saživio s njom s vremenom, bez obzira koliko je glomazna, postao sam integralni dio Vrtnog patuljka. Favorit mi je Čudnovište jer super pjeva i maska je zgodna."

Borko nije slutio da gleda kolegu

Miran se zahvalio publici koja je glasala i onima koji nisu jer mu je ispadanje iz 'Masked Singera' omogućilo da može lagodno nastupati sa svojim bendom sljedeće subote. "Promoviramo novi album i nema šanse da bih mogao prkositi zakonima fizike i biti na dva mjesta. Tako da, hvala publici što me izbacila."

"Što se tiče toga tko je znao, znam tko sigurno nije znao, navodni sluhist koji je dva mjeseca radio sa mnom, slušao moj predivan glas svaki dan. Ništa nije znao", dodao je o kolegi glumcu, Borku Periću.

Za tragove je rekao da sam sebe ne bi prepoznao, a za trag o Italiji je rekao da je živio godinu dana u Milanu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.