Brak na prvu

Lorena se okomila na Miljanu: 'Ne bih joj vjerovala ni jednu riječ da mi kaže, laž, laž, laž'

'Sve što oni rade smatram predstavom. Sve što dolazi s njezine strane smatram predstavom. Danas sam se uvjerila u to', rekla je Lorena

thumbnail

Iako nisu kliknuli na prvu, barem je tako Miljana indirektno pričala pred kamerama, osebujna glumica i njezin suprug Marko izgleda kako ipak pronalaze zajednički jezik. Pred ekspertima su otvoreno progovorili o svom odnosu, a svi su odmah primijetili i da su i fizički sve prisniji.

''S njom je stvarno intenzivno i pomalo kaotično. Ona je jednostavno bujica i živa vatra. Isto je trebalo vremena da se skroz doživimo, treba joj prostora, jako je osebujna…'', rekao je Marko, a Miljana je ubrzo dodala:

''Koliko možeš pred nekim biti ono što jesi i koliko želiš pokazati. Mi polako idemo prema tome'', dodala je glumica.

No, izgleda kako im ostali natjecatelji ne vjeruju pretjerano. Dario i Petra pred kamerama su prokomentirali kako između njih ne vide fizičku privlačnost, a Lorena je dodala kako Miljani ništa ne vjeruje.

''Sve što oni rade smatram predstavom. Sve što dolazi s njezine strane smatram predstavom. Danas sam se uvjerila u to. Apsolutno joj ne bih vjerovala ni jednu riječ da mi kaže, laž, laž, laž'', rekla je Lorena.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.