Ljubav je na selu

Tko je koga ignorirao, a tko s kim već spavao? Na redu su novi spojevi, vrući tulum i prve svađe

Prvi spojevi se nastavljaju, a Zvonko, Siniša i Ivan tek trebaju upoznati svoje dame.

Ljubav je na selu - Ivan u soku.JPG

I dok će jedni secirati sve do najsitnijih detalja, drugi sa svojim djevojkama neće moći pronaći ni jednu temu za razgovor, a neće im se svidjeti ni umjetne trepavice ni puno šminke.

S druge strane, dame će svoje farmere pokušati s nogu oboriti, senzualnim odjevnim kombinacijama, baklavom i burekom, a neke će udarati ''u glavu''.

''Možemo praviti djecu odmah'', ostavit će u potpunom šoku svog farmera jedna dama.

''Malo je mekši nego što se predstavlja, mogla bih ga totalno satrati'', poručit će i druga.

A nakon uvijek zabavnih prvih spojeva, stiglo je vrijeme i za prvi tulum. Atmosfera će na početku biti užarena i rasplesana, no ljubomorne iskrice vrlo će brzo početi frcati.

Naime, jedan će farmer kao ''s cvijeta na cvijet'' hodati uokolo i plesati sa svima, a najmanje sa svojim kandidatkinjama.

''Dao mi je košaricu, to je za mene bilo poniženje'', komentirat će jedna od njih.

Jutro nakon tuluma slijedi sabiranje dojmova, a zajednički doručak bit će i prilika da se oči u oči kaže sve što svima smeta.

''Vidjela sam iz koje je sobe izašao jutros!'' optužit će jednog farmera njegova dama, dok će se on zakleti kako se ništa iza zatvorenih vrata nije dogodilo.

Tko laže, tko se već zaljubio, a tko je tijekom noći posjetio tuđu sobu, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u!