Ljubav je na selu

Napetosti na pecanju: Silvana optužila Ljiljanu da je privilegirana

Sve što se želi sakriti u dubine, kad tad mora isplivati na površinu. U Međimurju bi mutne vode valjalo razbistriti pa je Dragoljub odlučio povesti cure na pecanje, a već na samom početku pojavile su se napetosti, i to između Silvane i Ljiljane.

"Nije fer, nju snima kako peca, mene nije htio tu u vodi", požalila se Silvana. "Ja sam bila u vodi, nije me htio snimati, a nju snima kako peca, nije fer", ponavljala je frustrirano Silvana pa prozvala Ljiljanu privilegiranom.

Čini se kako Jasminka s tim nije imala ni najmanjih problema jer je komentirala kako joj je baš drago što je Ljiljana upecala ribice. "Zašto se žena ne bi obradovala?", dodala je Jasminka i istaknula kako se Silvana osjeća ugroženo.

Silvana je i dalje bila kao pokvarena ploča i ponavljala kako cijela ova situacija nije pravedna. "Nju snimaju, a mene ne koja sam pola sata u ledenoj vodi."

"Nije fer, onda ja idem u vodu", ponovila je ponovno Silvana, pa počela skidati obuću.

"Ona je tamo otišla kod nekog čiče i automatski su se kamere okrenule prema njoj", nastavila se žaliti Silvana, na što ju je Ljiljana optužila da je željna pažnje, kamera i publiciteta te da ona ovdje uopće nije zbog Dragoljuba.

"A s čim sam ja to privilegirana, jel' maco?", upitala je napokon Ljiljana, ali Silvana sada nije bila raspoložena objašnjavati joj pa je kratko odgovorila: "Ne smijem sad reći, reći ću ti poslije."

"Kad ja dođem do neke granice i hoću to raščistiti, tad ona stavlja barijeru", požalila se Ljiljana pa nastavila ispitivati Silvanu da joj objasni svoje optužbe.

"Zato što samo tebe snimaju", konačno joj je odgovorila Silvana pa zaključila: "Kandidatkinja iz metropole namjerno se odvaja samo da na sebe privuče pažnju."