UVIJEK UZBUDLJIVO U 'LJUBAV JE NA SELU'

Nova iznenađenja! Tko bi odmah u farmerovu sobu, a tko je šokiran smještajem:

U 'Ljubav je na selu' večeras od 21.15 sati na RTL-u počinje avantura na imanjima farmera. Show je dostupan i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Ljubav je na selu - Klara, Lena, Milena.PNG

Vrijeme je da se kandidatkinje konačno smjeste u sobe i započnu svoj seoski život. Milena će ispitivati Antu može li spavati s njim, a tražit će postoji li koji tajni tunel koji vodi do njegove sobe.

S druge strane, Radoslav će svojim odabranicama obećati odmor i luksuz pa će ih smjestiti u odvojene sobe, a svakoj će objasniti zašto je baš za nju tu sobu i namijenio.

''Ti si radna žena. Ja se budim u pet. Ti imaš zadatak sa mnom ići u nabavu'', kazat će jednoj od njih,

Mijine će kandidatkinje i dalje biti oduševljene njegovom pedantnošću i srdačnošću, a on će im pri razgledu soba poručiti: ''Ako vam je tijesno, ima kod mene mjesta''.

Branko će imati oči samo za svoju Smilju, koja pak neće biti posve zadovoljna kad ugleda njegov dom, dok će Ivanove cure nastaviti s međusobnim podbadanjima.

A u Samoboru će se odigrati prava drama! Bahra i Ranka svom će farmeru Stjepanu opasno zamjeriti prljavštinu u sobi, upitavši ga zašto se nije više potrudio.

''Ja kao tvoja 'zlatna djevojka' nisam trebala doći i to doživjeti'', poručit će Ranka.

 Prva večer na imanjima bit će rezervirana i za prva zajednička druženja uz pjesmu, ples i koktele, a Mijin prijatelj bacit će oko na jednu njegovu kandidatkinju, što će završiti prilično neugodno.

Kako će Stjepan reagirati na optužbe, tko s kim spava i ima li na vidiku neki neočekivani par, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Show je dostupan i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.