Milena oplela po Klari: 'Ona voli koketirati. To je njezin hobi valjda'

"Znam da se većini muškaraca i žena sviđam pa ne trebam koketirati. Jednostavno mi muzika nikako ne odgovara. Ja na to ne mogu plesati" rekla je Klara

9e42ee04e092a8221cb4_882196.jpg

Lena je otkrila čime mogu druge kandidatkinje i ona zavesti Antu. "Možda će ga tim šarmom zavesti. Milena možda tim jezikom, a ja takva kakva jesam kuhanjem", rekla je Lena. 

Istaknula je da će ići na kartu ljubav ide kroz želudac i posvetila se pripremanju hrane. Ante je pozvao svoje prijatelje da upoznaju kandidatkinje. 

"Njemu žena treba da jednostavno da napravi njegovu kuću toplom, veselom", rekao je farmerov prijatelj Irfan. Lena je komentirala kako su prijatelji Antu nahvalili. 

"Ja za svoje prijatelje nikad ne brinem jer oni će uvijek o meni reći sve najbolje", ispričao je farmer. 

"Ja mislim da njega ovi ljudi znaju u drugom svjetlu nego što ga žena poznaje. Mislim da muškarac ne može odgovoriti na žensko pitanje", istaknula je Milena. Nju je zanimalo i zašto prijatelji zovu Antu Munja. 

"U svemu je brz", objasnio je jedan od njih. "To ne valja uvijek", komentirala je Klara.  

Irfan je rekao da mu je žao Ante jer će mu teško biti odabrati jednu od kandidatkinja. "On jako voli plavuše", rekao je drugi farmerov prijatelj. "Ja znam barem tri, četiri koje nisu bile plavuše. Prema tome, karakter i mentalitet je presudan kod Ante", rekao je Irfan kroz smijeh. 

K Anti na imanje stigli su i svirači, a Klara je komentirala da to nije njezin stil zabave i činilo se da baš ne uživa. "Ne želim nikog povrijediti. Muzika mi nikako ne valja", rekla je i istaknula da joj nije odgovaralo ponašanje Antinog prijatelja. 

Dok je ona sjedila, Milena i Lena su pjevale i plesale. Za Klaru je bio i veliki minus što je Ante zbog svojih prijatelja zaboravio na nju i ostale kandidatkinje. 

"Nadam se da će im biti ok. Ako bude sutra neka zamjerka, pokušat ću to ispraviti i to je to", rekao je Ante. 

"Klara glumi da je lijepa, ne može na tamburice plesati. Ona bi narodnjake. Klara malo previše koketira s prijateljima. Malo mi ne odgovara njezino ponašanje večeras", komentirala je Lena. Klara voli koketirati. To je njezin hobi vjerojatno", rekla je Milena. 

"Znam da se većini muškaraca i žena sviđam pa ne trebam koketirati. Jednostavno mi muzika nikako ne odgovara. Ja na to ne mogu plesati", istaknula je Klara.

'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!