Martina iz 'Ljubav je na selu': 'Imala sam 3 do 4 ozbiljne veze. Bila sam prevarena u jednoj'

Iako je u 'Ljubav je na selu' pisala Ivanu iz Žminja, Martina je nakon upoznavanja svih farmera izrazila želju da ide kod Siniše na farmu u Moslavinu

"Ja sam Martina, cura fina", rekla je na početku svog predstavljanja 26-godišnja Martina koja dolazi iz Karlovca.

"Mislim da sam posebna", objasnila je Martina koja radi kao konobarica.

"Ustajem rano ujutro, pola 6, dođem na posao, spremam kave", opisala je Martina

"Tajna dobre kave? Pa ovisi kakvo je vrijeme vani. Kada kiša pada ta kava nije nikako dobra", objasnila je te otkrila kako se želi prekvalificirati.

"Želim se maknuti od konobarenja i postati vizažist", kaže Martina.

"Uvijek mi je važno da sam našminkana. Moram imati trepavice i moram uvijek imati ruž za usne. Mislim da svaki muškarac voli kad se sređuje žena.", objasnila je Martina te dodala kako se voli slikati i da ima više od 1000 fotografija u mobitelu.

"Davnih dana sam doživjela ljubav. Imala sam veze 3 do 4, ozbiljne. Bila sam prevarena u jednoj. Saznala sam za otisak prsta od dečka i znala sam za otisak na mobitelu. Stavila sam prst na njegov otisak na mobitelu i onda sam vidjela poruke, dopisivanja. I završilo je tako da sam se ja pokupila i otišla kući", ispričala je Martina.

"Prijavila sam se da steknem srodnu dušu i da steknem možda ljubav.", kaže Martina.

"Siniša se čini jako drag jedino godine su malo problem, ali mislim da ljubav nema granica", kaže Martina, a za kraj je Siniši poslala pusu.