Kandidatkinje su spremne za osvajanje farmera: 'Osjećam ga u mojim silikonima, pripadaju mu zadnje stranice moje knjige'

U večerašnjoj epizodi nove sezone 'Ljubav je na selu' od 21.15 sati na RTL-u uzbuđenja zasigurno neće nedostajati jer farmerima konačno stižu dame koje su im pisale

Ljubav je na selu - Milena.PNG
Play logo

Svaka od njih ima svoje adute osvajanja, konkurencije se ne boje i vrlo su odlučne u naumu da baš one završe na farmi. Neke od njih u show se vraćaju ponovno, a neke su ''potegnule'' čak iz Njemačke, Austrije i Švedske da upoznaju farmere jer prava ljubav ionako briše sve kilometre.

Play logo

''Kad me vidi, zastat će mu srce jer ja sam fenomenalna žena'', poručit će jedna kandidatkinja svome odabraniku.

shimmer fallback

''Osjećam ga najviše u mojim silikonima. Osjećam to more i tu ljepotu Dalmacije u tom čovjeku... Osjećam da će se njegova srčana čakra otvoriti prema meni i mom trećem oku. Pripadaju mu zadnje stranice moje knjige'', otkrila je i druga dama koja svome farmeru putuje čak iz dalekog Stuttgarta.

Već tijekom vožnje do destinacije najvatrenije će biti Antine dame koje će se međusobno prepirati zašto ga baš one najviše zaslužuju.

Play logo

Prvi ljubomorni komentari osjetit će se već pri odabiru zlatnih djevojaka, jer neće baš sve dame biti zadovoljne što cvjetni vjenčić nije završio upravo na njihovoj glavi.

Za kraj dana prvi će farmer probiti led i ugostiti svoje kandidatkinje na brzim spojevima, a najveću pomutnju izazvat će njegova – brada!

Play logo

Tko je 'zlatan', tko ljubomoran i kako su prošli prvi spojevi, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Cijele epizode dostupne su i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.