Ljubav je na selu

Ivan je zaključio da Vanja traži pozornost, a ona da nisu na istoj valnoj duljini

Dona, Vanja i Gabrijela imale su zadatak posaditi maslinu, a nakon što je Ivan proveo cure kroz malu školu vrtlarenja, došao je i na njih red.

Dona je bila prva na redu da pokuša posaditi maslinu, a Ivan joj je cijelo vrijeme pomagao. "Ona je Dalmatinka, ona zna s maslinama", zaključio je Ivan. Zajedničkim snagama i hihotanjem uspjeli su otkopati komad zemlje i posaditi maslinu.

"Baš je htio ispasti muškarac pred njom", rekla je Vanja koja je bila sljedeća na redu, ali nije isprva htjela prihvatiti Ivanovu pomoć iako je kasnije komentirala da se je Ivan trebao više isprsiti da joj pomogne: "Dona je nejaka, isto kao i ja, mogao je i meni pomoći".

"Imam osjećaj kao da samoj sebi jamu kopam", rekla je Vanja, na što je Gabrijela komentirala: "Ako osoba za samu sebe ima takve komentare, vjerojatno nije u najboljem psihičkom stanju."

Vanja je priznala da su joj jama i grob prva asocijacija na motiku i iskopavanje, a na kraju je gotovo u potpunosti prepustila Ivanu iskopavanje rupe.

"Tražila je pozornost", zaključio je Ivan, a Vanja je zaključila da jednostavno nije na istoj valnoj duljini što se tiče humora ni s kim od njih.