Jedva čekamo jesen!

Bahra se vraća u 'Ljubav je na selu': 'Nakon krštenja, fali mi sakrament ženidbe!'

Najdugovječniji reality show u Hrvata vraća se ove jeseni na televizijske ekrane, a s njime i svima poznato i drago lice - Bahra Zahirović!

Bahra Zahirovic.jpeg

Stiže 16. sezona showa 'Ljubav je na selu', koja prati kandidate u potrazi za pravom ljubavlju, a koju ćemo od jeseni gledati na RTL-u i platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama! Potraga ih vodi gradovima i selima diljem Lijepe Naše, a kroz avanture ih prati voditeljica Anita Martinović. Uzbuđenje uoči 16. sezone Anita ne krije, posebno stoga što u show ponovno stiže i veteranka Bahra Zahirović.

shimmer fallback

Bahra Zahirović u showu će se naći četvrti put, a najviše se nada, ako se i ne zaljubi, da zasnuje nova, lijepa prijateljstva. „Ovo je moja četvrta sezona showa 'Ljubav je na selu'. Moram biti jako iskrena i reći da se nadam dobrom provodu sa svojim curama kod našeg farmera. Ne očekujem previše, dok ide - ide! Na prijavu četvrti put nagovorile su me dvije prijateljice. Volim televizijska snimanja, dobru atmosferu na setu, obožavam biti na snimanjima pa sam donijela takvu odluku i prijavila se ponovno“, otkriva Bahra.

shimmer fallback

Budući da su farmeri predstavljeni, zvijezda showa 'Ljubav je na selu' zna kod koga želi boraviti. „Prijavila sam se baš kod njega jer mi se svidio dok sam gledala njegovu suštinu života. Ne moramo doživjeti vječnu ljubav, možemo ostaviti dobar dojam i ostati i dobri prijatelji. Privukla me njegova pozitiva prema životu, a ostalo kako bude, vidjet ćemo. Činio mi se dobrom osobom i to me privuklo da ga upoznam, njega i njegove načine života, da upoznam sve njegovo - imanje, farmu... Nadam se lijepom druženju“, rekla je Zahirović i dodala da se nada kako će se dobro slagati i sa svojim kolegicama na farmi, što će gledatelji moći vidjeti 24 sata prije svih na platformi Voyo, i to bez reklama!

shimmer fallback

Bahra je imala veliku životnu prekretnicu - krstila se! „Zadovoljna sam kako je prošlo krštenje, dulje sam to priželjkivala i morala sam donijeti čvrstu odluku. Nakon što sam donijela tu odluku, prošla sam vjeronauk, zadovoljila dobrom ocjenom i dobila sve sakramente“, ispričala je Bahra i našalila se da joj nedostaje još samo sakrament ženidbe. „Iskreno da vam kažem, pravu je ljubav teško pronaći. Nije samo do muškaraca - i do žena je. Volim uredne, pedantne muškarce koji drže do sebe i imaju karakter i stav. Ne smiju podcjenjivati žene i moraju imati dobar stav te biti i psihički jaki. Takav muškarac može stvoriti zajednički život i prijateljstvo“, zaključila je legendarna Bahra.

shimmer fallback

Kako će se Bahra snaći i kako će izgledati nove ljubavne avanture na imanjima, gledatelji će doznati u 16. sezoni popularnog showa 'Ljubav je na selu'. A svi najveći obožavatelji omiljeni će show ove jeseni moći gledati prije svih! Cijele epizode showa 'Ljubav je na selu' bit će dostupne na RTL-ovoj novoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.