Anti je pisala i jedna već gledateljima poznata dama

Ante je otišao k voditeljici Aniti Martinović kako bi doznao kakva je njegova situacija s pismima. Rekao je da je naučio dosta toga iz svojih prijašnjih iskustava.

4262d8a8271507c558db_876006.jpg

"Živim život bez nekakvog srljanja, ako je neki potez, promislit ću malo više da mi se ne dogodi nekakva greška iz koje više nema povratka ili tako nešto", ispričao je farmer. 

Priznao je da je bio previše tvrdoglav, a misli da su mu srce i karakter sada omekšali. "Spreman sam krenuti iz početka, mislim da sam sazrio napokon", rekao je Ante. 

Anita mu je priopćila da je dobio svežanj pisama i da je prošao dalje, a pitala ga je hoće li koje otvoriti. "Neću, tresu mi se ruke", odgovorio joj je. 

Kad se vratio među farmere, Radoslav je uzeo jedno njegovo pismo i počeo čitati. "Radoslav je top čovjek, šaljivdžija, dalmatinski temperament. Vidjeli smo koliko troši baterija, ne uvlači jezik", rekao je Ante. 

U pismu koje je Radoslav pročitao, otkriveno je da se Anti javila Klara Perko iz 'Gospodina Savršenog'. "Ta žena koja mu je napisala da voli luksuz odmah mu je rekla da je takva i da se neće mijenjati. Bolje imati takvu nego neku drugačiju", istaknuo je Radoslav.

'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!