Ljetne ljubavi: Rak i Strijelac, koliko dugo mogu opstati?

Otkako je RTL od 27. lipnja najavio prikazivanje novog ljetnog globalnog hita 'Miriše na ljubav' (Love is in the air) prisjetili smo se ljubavnog brodoloma, koji je do nedavno punio stupce tabloida, Hande Erçel i Kerem Bürsin, te se zapitali – koliko je moguća ljubavna veza između Raka i Strijelca?

Ljubav je u zraku.JPG

S rakovom potrebom za emocionalnom sigurnošću jedne osobe i strijelčevim Zeusovim kompleksom koji ga tjera da se svidi svima – postoji velika vjerojatnost za ulaganje puno truda kako bi ta veza uspjela. Naime, osobama rođenim u horoskopskom znaku raka vlada Mjesec, odnosno vladar intuicije i emocija. Simbol Raka je rak, no zviježđe bi ga moglo prikazati kao ženske grudi, što predstavlja božicu Heru iz grčke mitologije ili njegu žene. Kao vodeni znak, Rakovi su vrlo usklađeni sa svojim emocijama. Skloni su promjenama raspoloženja, sažalijevanju sami sebe i izigravanju žrtve. Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka imaju tendenciju voditi se srcem. Oni su osjetljiva stvorenja!

shimmer fallback

S druge strane, Strijelcem vlada Jupiter, planet sreće, bogatstva, filozofije i istine. Simbol Strijelca je luk i strijela, odnosno strijelac, što znači da su jaki i moćni. Strijelac je vatreni znak, jako iskren, intenzivan i ima izražen entuzijazam za život. Također imaju izvrstan smisao za humor i slažu se bilo s kim. Strijelac je promjenjiv znak, što znači da mogu biti prilagodljivi i fleksibilni, ali i nemarni i nedosljedni. Ne mogu podnijeti čekanje i donositi ishitrene odluke u žaru trenutka umjesto da dobro promisle.

Romantična veza između Raka i Strijelca nije idealna. Zapravo, ova dva znaka rijetko će biti privučena jedan drugom. Rakova ljubomora i posesivnost bit će previše za strijelca, baš kao što će strijelčev ogroman ego i potreba za pažnjom drugih iritirati njihovog partnera raka. Strijelčeva nepredvidljivost i rakove promjene raspoloženja mogu učiniti njihov ljubavni život iscrpljujućim.

shimmer fallback

Ako Rak i Strijelac uđu u vezu, jedan od njih bit će povrijeđen. Rakovi traže sigurnu, dosljednu vezu - a strijelac uopće ne traži vezu. Ako će se nekome posvetiti, to mora biti netko tko im daje prostora. To mora biti netko tko im omogućuje da potvrde svoju neovisnost i donose vlastite odluke. Međutim, Rakovi neće željeti da njihov partner luta uokolo bez njih. Željet će biti zajedno u svakom trenutku.

Ipak, moramo priznati da je kemija između Hande i Kerem gotovo opipljiva. Ne vjerujete nam? Vidimo se na RTL-u 27. lipnja uz novu ljetnu poslasticu – 'Miriše na ljubav'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.