Koji su to ljubavni emotikoni?

Koji su to - takozvani - ljubavni emotikoni i da li ih koristite u dopisivanjima na netu?

Koji su to ljubavni emotikoni?

Što su to ljubavni emotikoni i koji su to emotikoni u dopisivanju na koje treba obratiti pažnju a koje ignorirati?Malo tko poznaje sve simbole i zna protumačiti značenje emotikona, ako ste jedan od njih evo nekoliko informacija o tome koji su to ljubavni emotikoni

Nasmijano lice sa srcima umjesto očiju možete koristiti kad nešto ili nekoga jako volite ali isto tako i kad vam se nešto sviđa, neovisno je li riječ o osobi, životinji, predmetu, mjestu…

Ljubavni emotikoni imaju više lica i tu je više emotikona, ali ako ste zaljubljeni i želite nekome poslati poljubac, preporučila bih vam emotikona sa srcem koji namiguje. 
On je rezerviran za romantičnu ljubav. 
Ostali ljubavni emotikoni mogu se slati bilo kome koga u tom trenutku želite poljubiti čak i ako je riječ o prijateljskom poljupcu.

Crveno srce je ljubavni emotikon kojeg ne treba prevoditi jer znači ljubav
Kad nekoga volite, poslat ćete mu ovo srce. Iako, često se koristi i u prijateljske svrhe ili kad vam se nešto jako sviđa.

Tu su i ljubavni emotikoni koji osim što se mogu koristiti kad ste stvarno nesretni jer vam je netko slomio srce, mogu se upotrijebiti i kad vam propadnu planovi za večer, kad otkažete putovanje za vikend jer su prognozirali kišu ili kad vam šef pošalje poruku da ove godine nećete dobiti bonus radi štednje. Takav emotikon je naravno - slomljeno srce - koje vam nadamo se nikada neće trebati.