Knjiga Tjedna

Roman o strasti, preljubu i gubitku koji nećeš ispustiti iz ruke do kraja

Odsad i Netflixov film s Felicity Jones i Shailene Woodley u glavnim ulogama...

profimedia-0626836614.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dok u potrazi za pričom pregledava arhivu novina za koje radi, novinarka Ellie ne očekuje da će pronaći išta zanimljivo. Umjesto priče pronalazi pismo iz 1960. u kojemu neki muškarac moli svoju ljubavnicu da napusti supruga – i Ellie biva uvučena u ljubavni odnos iz prošlosti.

Godine 1960. Jennifer se budi u bolnici nakon prometne nesreće. Ničega se ne sjeća – ni supruga ni prijatelja ni tko je bila. A zatim, kad se vrati kući, otkriva skriveno pismo i počinje se prisjećati ljubavnika zbog kojega je bila spremna sve staviti na koncu…

Ellieina i Jenniferina priča o strasti, preljubu, gubitku, međusobno se isprepliću u ovom romanu iznimnog emocionalnog naboja.

Image

Darujemo 2 primjerka knjige 'Posljednje pismo tvojega ljubavnika'

Prekrasno napisano… izuzetan roman o izgubljenim i nađenim ljubavima te o snazi pisane riječi.

Sunday Express

Poetičnom i dirljivom prozom ova izuzetna i očaravajuća priča ostavlja dubok trag.

Publishers Weekly

Jojo Moyes spisateljica je i novinarka. Autorica je uspješnica Posljednje pismo tvojega ljubavnika, Vikend u Parizu te izuzetno uspješne trilogije Tu sam pred tobom, Nakon tebe i Još uvijek ja. Romani su joj prevedeni na više od četrdeset jezika te je jedna je od rijetkih spisateljica kojima su se na ljestvici najprodavanijih knjiga u New York Timesu istodobno nalazila tri romana. Roman Tu sam pred tobom prodan je u više od osam milijuna primjeraka, a Jojo je prema tom romanu prilagodila scenarij za hit-film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

Jojo Moyes živi u Essexu s mužem i troje djece.

Linkovi na trailere filmova prema romanima Jojo Moyes:

Image

Vrsta izdanja:  Roman
Nakladnik: Profil knjiga d.o.o.
Broj stranica:  400
Uvez: Meki
Cijena: 129 kn