Kao iz filma

Gotovo nestvarno: Zaviri u neka od najskupljih vjenčanja slavnih parova

Dizajnerske vjenčanice, dijamanti, biseri i luksuzne destinacije samo su djelić ovih bajki koje su se stvarno dogodile, a mi nismo mogle odoljeti i morale smo zaviriti kako izgledaju najraskošnije ceremonije

vjenčanja slavnih parova.jpg
Foto: Profimedia.hr

Zasigurno si barem jednom tijekom svog života maštala o savršenom vjenčanju. Danu kada ćeš obući prekrasnu bijelu haljinu, osjećati se kao princeza i koračati lagano prema oltaru gdje te čeka ljubav tvog života. Putem će sve biti ukrašeno raskošnim cvijećem, hodat ćeš po laticama ruža, a nakon toga čekat će te medeni mjesec na Maldivima.

Image
Bajkovita inspiracija

Nezaboravne! Najljepše celebrity vjenčanice u posljednjih 10 godina

Čini se kao radnje neke holivudske romantične komedije ili kraj španjolske sapunice. Ali nije, ovo je stvarnost. Ne naša, nego poznatih i slavnih zvijezda koje su svoje sudbonosno da rekle na bajkovitim, gotovo nestvarnim vjenčanjima.

Dizajnerske vjenčanice, dijamanti, biseri i luksuzne destinacije samo su djelić ovih bajki koje su se stvarno dogodile. Ako im se brak nastavi u tonu vjenčanja, ovi će slavni parovi zaista živjeti poput princa i princeze. Zaviri i ti na trenutak u ove bajkovite priče i pogledaj kakva su skupocjena vjenčanja iz snova imali ovi slavni parovi.

Britney Spears i Sam Asghari

Kontroverzna pjevačica udala se za dvanaest godina mlađeg iransko-američkog modela Sama Asgharija. Sudbonosno da mladi je par izrekao u privatnosti svog doma uz 60 uzvanika. Vila vrijedna 16 milijuna dolara bila je cijela optočena cvijećem, a mladenka je nosila romantičnu bijelu vjenčanicu A-kroja s potpisom Versacea koju je upotpunila sa staklenim cipelicama. Cijela ceremonija podsjećala je na bajku o Pepeljugi.

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Najstarija Kardashianka dva puta se udala za svog partnera Travisa Bakera. Prvo vjenčanje bilo je u Las Vegasu prije spektakularne ceremonije u Italiji. Mladenka je zasjala u mini vjenčanici s potpisom Dolce & Gabbana s dugim velom na kojem je izvezena silueta Majke Božje. Cijeli ambijent bio je bajkovit s baroknim uređenjem poput onog u dvorcu, stoga ne čudi da je ovo definitivno vjenčanje iz bajke.

Paris Hilton i Carter Reum

Ovo dvoje poznatih i slavnih zaklelo se u vječnu ljubav krajem 2021. pred 250 uzvanika na ogromnom imanju u Los Angelesu. Paris je zasjala u dugoj bijeloj vjenčanici u obliku zvona s potpisom Oscara de la Renta. Ova haljina koja je šivana po mjerama mladenke bezvremenski je klasik. Paris je oduvijek sanjala da će se udati u rezidenciji svoje bake, a to se i dogodilo pa je u bajkovitom okruženju obećala vječnu ljubav svom partneru.

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Slavna glumica udala se za svog odabranika 2015. godine, a cijela ceremonija bila je romantična i prožeta emocijama. Organizacija je pripala poznatoj agenciji za vjenčanja koju vodi poznata Martha Stewart pa i nije moglo biti drugačije nego savršeno i bajkovito. Sve je bilo puno cvijetnih vijenaca i visećih aranžmana. Slavna glumica bila je prepuna emocija jer ju je do oltara dopratio njezin sin jedinac. Vergara je zasjala u veličanstvenoj vjenčanici s potpisom Zuhaira Murade.

Meghan Markle i Prince Harry

Ovo je u punom smislu riječi bila bajka. Djevojka koja nije plave krvi udaje se za princa. Ovakve smo priče čitali samo u bajkama, a Meghan Markle i Prince Harry su ih proživjeli. Svečanu ceremoniju pratilo je tisuće Britanaca koji su s uzbuđenjem čekali ne bi li ugledali novu princezu. Vjenčanica dostojna princeze bila je elegantnog blagog A-kroja jednostavnog dizajna i bez detalja koju je dizajnirala poznata britanska dizajnerica Clare Wight Keller. Veličanstvenu kombinaciju upotpunio je veo pričvršćen za dijamantnu tijaru.

Image
Image

Hailey Baldwin i Justin Bieber

Ovaj slavni par prvo se vjenčao u tajnosti 2018. godine, a godinu dana nakon odlučili su i javno proslaviti svoju ljubav velikom bajkovitom ceremonijom. Mladenka je nosila šivanu usku vjenčanicu sa spuštenim rukavima. Čipkastu vjenčanicu upotpunio je dugački veo na kojem je bilo ispisana rečenica 'Dok nas smrt ne rastavi'. Dizajn je potpisao Virgil Abloh, a cijela ceremonija je bila vrlo emotivna i romantična, ali i glamurozna.