Kako poslati zahtjev za poruku na Instagramu?

Zanima li vas kako poslati zahtjev za poruku na Instagramu, u nastavku pišemo savjet kako pristupiti porukama i kako uopće poslati zahtjev osobi na Instagramu?

Kako poslati zahtjev za poruku na Instagramu?

Postoje mnoge izmjene koje je Instagram stavio na svoju platformu. Tako je dodan i zahtjev za poruku na Instagramu bez kojeg ne možete poslati poruku nekome.

ImageOtkako je Facebook kupio Instagram, na tržište je došao i niz funkcija koje čine Instagram upravo onakvim kakav je danas jeste. Instagram poruke pojednostavljuju komunikaciju između korisnika.
Jedna od funkcija Instagrama je njegova usluga direktnih poruka. Prije nekoliko godina od kada Instagram ima vlastitu mrežu poruka. Ali gdje je direktni Instagram i kako se šalje zahtjev za poruku na Instagramu?
Od svog početka Instagram je omogućio svojim korisnicima da međusobno komuniciraju. 
Bili su tu komentari stvoreni upravo za to i opcije sviđa mi ??se. 

Dizajn usluge direktnog slanja poruka je jednostavan i lagan za korisnike. 
I proces slanja zahtjeva za poruku na Instagramu i dobivanja iste je vrlo lagan. 

Kada uđete u aplikaciju, na startu postoji gornji meni. U gornjem desnom uglu vidjeti ikonu papirnate ravnine, gdje je Instagram direct.
Privatni račun omogućava korisniku da kontrolira one koji ga prate, vidi njegove postove i profil, jedini ljudi koji mogu vidjeti njegov feed su oni koji ga prate. Također mu ne mogu poslati poruku nego samo zahtjev za poruku na Instagramu, a vi morate prihvatiti ili odbiti takvu poruku bez da će osoba uopće znati da li ste otvorili poruku ili pak niste.