Kako izgleda pravilno pranje auta?

Pravilno pranje auta podrazumijeva da najprije operete felge i gume, a više donosimo u nastavku

Kako izgleda pravilno pranje auta?

Za pravilno pranje auta trebat će vam četka za felge, s kojom ćete krenuti, kist i četka za gume. To je osnova za početak pranja, a sada ćemo reći kako izgleda pravilno pranje auta

Image


Budete li felge prali redovito, bit će vam dovoljan obični šampon koji koristite za pravilno pranje auta, ali i za pranje karoserije.

Ako na autu, posebno na svjetlima, bude puno koji su se zalijepili za automobil i karoseriju, potražite sredstvo koje je upravo toj vrsti pranja.

Samouslužne autopraonice možda izgledaju komplicirano, ali kada znate kako izgleda pravilno pranje auta, one funkcioniraju vrlo jednostavno.
Kupite žetone na automatu ili od radnika i neka pravilno pranje vašeg auta započne.

Preporučuje se da kupite više žetona za prvi put, pošto ćete vjerojatno potrošiti dosta vremena na samom početku dok se malo ne uvježbate.

I predpranje i pranje auta je najbolje početi od krova, pa u krug oko automobila usmeravajući mlaz levo-desno i radeći to odozgo na dole.
Pravilno pranje auta podrazumijeva i voskarenje na kraju.
Ako želite tu je i želite opcija voskarenje, pritisnite ipku vosak i ponovo pređite cijeli automobil držeći pušku na udaljenosti oko 30 cm od površine