Kako blokirati određenu mail adresu

Znate li kako prepoznati neželjenu poštu, ili spam i što učiniti kada prepoznat adresu s koje dolazi? Tada se zapitate kako blokirati određenu mail adresu

Kako blokirati određenu mail adresu

Važno je znati kako prepoznati adresu s koje spam dolazi da biste poduzeli blokiranje neželjene pošte, a zatim da u isto vrijeme znate i kako blokirati određenu mail adresu.

Neželjena pošta ili spam je bilo koja neželjena komercijalna elektronička poruka. Ako u pristiglu poštu primate poruke koje ne želite, pošiljatelja možete blokirati, otkazati pretplatu na njegovu e-poštu ili prijaviti poruku te blokirati određenu mail adresu.

ImageKada blokirate određenu  mail adresu u Gmailu poruke s njihove adrese završit će u vašoj mapi Spam, ali oni to neće znati. Korisno je za kad se želite riješiti neželjene pošte bez odjavljivanja, recimo. Ovo možete napraviti na sljedeći način: 
Otvorite poruku koju ste primili od kontakta čiju mail adresu želite blokirati pa kliknite na strelicu koja se nalazi uz "Reply".
Zatim odaberite "Block" te odaberite određenu mail adresu koju želite blokirati te u skočnom (pop-up) prozoru koji će se pojaviti kliknite dugme Block kako biste potvrdili svoj odabir.

Sličan je postupak za sve druge poslužitelje i nadamo se da vam je ovih nekoliko koraka pomoglo kao odgovor na pitanje kako blokirati određenu mail adresu.