''Hell's Kitchen': Neki će kandidati na večeri izgubiti živce, a eliminacije će donijeti suze

U večerašnjoj epizodi 'Hell's Kitchena' od 21.15 sati na RTL-u na redu je nova uzbudljiva večera za goste. Neki će izgubiti živce, neki plakati, a eliminacije će opet pokazati da timovi mogu očekivati neočekivano

HK - Tomislav.PNG
Foto: RTL

Petak u 'Hell's Kitchenu' uvijek donosi novu uzbudljivu večeru za goste. Prošli tjedan crveni su s dva člana manje uspješno završili servis, a zatim im se u timu pridružila Marjana. S druge strane, plavci su opet kiksali pa se žele dokazati i pokazati da su, unatoč svim kritikama, pravi tim.

Crveni će i dalje računati na zajedništvo, a plavci će zaključiti da moraju biti oprezni i fokusirani.

''Uloga lidera trebala bi biti da čvrsto stoji... To trenutno nema nitko od nas. Možda jedino Marko ima hladnu glavu'', komentirat će Lucija, a da više očekuje od vođe Maura, priznat će i Domagoj.

''Crna pregača mi samo daje još više snage'', kazat će optimistično nominirani crveni Roko Ć.

Iako je crvenima trebalo biti malo lakše jer su plavi nakon jučerašnjeg poraza morali napraviti dio pripreme za večeru kako za svoj tim, tako i za njih, neće biti nimalo zadovoljni onim što će zateći u frižideru.

''Chutney im je bio kiseo, krema rijetka, ne znam kako ćemo s tim'', Chiara će kritizirati.

Image
Foto: RTL

Nakon podjele u brigade, krenut će prve narudžbe, ali i prvi problemi.

Crveni će već na toplom predjelu kasniti s narudžbama, a Lucija i Mauro s druge strane zida nikako neće moći naći zajednički jezik. Kad on pokaže neodlučnost i još jednom se odluči povući, ona će preuzeti odgovornost, no ishodom neće svi biti zadovoljni.

''Već je tu metež nastao'', priznat će Mauro.

Timovima će probleme raditi i glavno jelo, osim sirovog mesa i loše koordinacije, i isporuka priloga neće teći kako je bilo dogovoreno.

Sve će kulminirati kad jedan, inače staložen kandidat, izgubi živce zbog sirove janjetine i baci tavu na iznenađenje svih ostalih!

''Gasi, vozi, razmišljaj!'' vikat će chef Gretić, no hoće li timovi uspjeti spasiti servis?

Uz to, na redu su i nove eliminacije, a kandidati su već dobro naučili da chefu Gretiću baš ništa ne može promaknuti te da su u opasnosti – svi.

''Ne želim predati svoju kuharsku bluzu'', poručit će odlučno jedna nominirana kandidatkinja ljutitom chefu.

Kako će završiti još jedne napete eliminacije, zbog čega će kandidati roniti suze, a tko će dan završiti novom svađom, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u 'Hell's Kitchenu'.  Nova epizoda je dostupna i 24 sata ranije na streaming platformi Voyo.