NOVI IZAZOVI

'Hell's Kitchen Hrvatska': Kandidate čekaju nominacije, a prije toga pripremanje autorske večere

Večeras od 21.15 sati na RTL-u slijedi nova epizoda showa 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Timovi pripremaju večeru u sljedovima za chefove, a zatim slijede i napete nominacije

Hell's Kitchen Hrvatska
Foto: RTL

Nakon večere u kojoj su odnijeli pobjedu, članovi crvenog tima komentirat će kako njihov uspjeh leži u timskom radu, što plavom timu nedostaje, a plavci će se žaliti kako će im sada izazovi pripremanja večere za goste postati muka jer su dvaput kiksali.

Chef Gretić predstavit će timovima novi izazov, ali i upozoriti ih kako će svaki idući biti sve teži. Danas je kandidatima zadatak da pripreme jela za njega i sous chefove Ivanu Bekavac i Ivana Vrbaneca.

Od ostataka namirnica od prethodnog izazova i nekoliko dodatno pripremljenih morat će spremiti autorska jela i pritom u njih ukomponirati sve namirnice s kojima raspolažu. Chef će im prepustiti da se sami podijele u brigade i rasporede tko će što raditi, a njemu i sous cheforvima moraju poslužiti hladno predjelo, toplo predjelo i glavno jelo. Tim koji u izazovu bude lošiji morat će nominirati dva svoja člana!

Image
Foto: RTL

Damiru će se izazov svidjeti: „Današnji zadatak djeluje zanimljivo. Bit će uzbudljivo i zabavno jer nam je chef prepustio kreativnost osmišljavanja jela.“

Plavi tim je posebno motiviran da se iskaže nakon neuspješnog prošlog izazova. Mauro će se zato pri podjeli radnih stanica odlučiti za poziciju letećeg, jer želi pomoći svom timu da bude što uspješniji, a Lucija će zaključiti: „U ovoj fazi moramo prestati misliti da smo zasebne jedinke, nego baš doći do toga da smo tim.“

Kad kuhanje krene, činit će se da svatko ima jasnu viziju, a prva nezadovoljstva i trzavice unutar timova osjetit će se tijekom posluživanja.

Neki kandidati opet će razočarati, dok će drugi za svoje kreacije zaraditi pohvale chefa Gretića od kojih će zasuziti: „Top! Ja bih to stavio na svoj meni!“

I dok će pobjednički tim zajedno slaviti, gubitnici će biti spremni za iskren timski razgovor u kojem će iznijeti što im smeta kod pojedinaca.

„Tvoj problem je što nikoga ne slušaš“, započet će timski sastanak.

Tko će biti bolji, hoće li iskrenost uroditi plodom i tko će na kraju dana staviti crnu pregaču kao prvi nominirani, gledatelji će vidjeti u novoj epizodi 'Hell's Kitchen Hrvatska' večeras u 21.15 na RTL-u, a epizoda je već dostupna na platformi Voyo!

Image
Foto: RTL