Koliko je ovo genijalno?

Gin set s motivom Orašara: Zagrijavanje za Božić može početi

Ovaj božićni set izgleda jako 'festive', a s obzirom na to da je Orašar jedan od omiljenih božićnih simbola, uopće ne sumnjamo da će se rasprodati u rekordnom roku. Požuri i kupi ga dok još možeš

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: marksandspecner.com

Do Božića je ostalo još nešto više od 60 dana, a mi već sada smišljamo kako dekorirati svoj dom, koje kolače ispeći i kome kupiti koji poklon. Božić je najveselije razdoblje u godini koje je definitivno teško zamisliti bez gomile blještave i sjajnih dekoracija, party outfita i obilja zelene i crvene boje posvuda. No, ono zbog čega se dodatno veselimo ovogodišnjem Božiću je i nova gin boca i set čaša s motivom Orašara, a koje smo pronašli na službenom webshopu Marks & Spencera.

Image
Crocs x Hokus-Pokus limitirana kolekcija

Hokus- Pokus: Samo danas imaš priliku kupiti Crocsice 'za vještice'

Naime, na webshopu ovog renomiranog brenda, pod kategorijom “Home” pronašli smo pregršt stvarčica na temu neizostavnog Orašara čije nas figurice iz godine u godinu sve više uveseljavaju za vrijeme božićnih blagdana. Ovaj simbol slavlja i zime ove godine tako dolazi ne samo u formi drvenih figurica, već se preselio i na jako stylish set gin boce i tematskih čaša koje će svaki party učiniti još veselijim.

shimmer fallback

Dakle, po cijeni od 45 funti, odnosno 399 kuna, smo našli gin bocu zlatne boje s motivom Orašara, a koja dolazi u kompletu s bocom kvalitetnog prosecca. Na istoj stranici može se kupiti i set festive čaša s motivom Orašara i to po cijeni od 5 funti, odnosno 44 kune, po čaši. Čaše se mogu odmah naručiti već sada i odličan su izbor za pića poput whiskeyja, gin-tonica ili omiljenih koktel kombinacija, a za gin bocu i prosecco gift box možeš se pribilježiti i naručiti ih od 2. studenog.

Ako ovo nije savršen dodatak za božićne partije ili poklon za ginoljupce – mi ne znamo što je.

shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.