Kaša s jabukama i bučom
Postupak:
1. Pripremi pire od buče tako što ćeš ju najprije ispeći u pećnici i zatim dobro usitniti u blenderu.
2. U lonac stavi mlijeko i vodu te zagrij do vrenja.
3. Malo više od pola jabuke naribaj i zajedno sa zobenim pahuljicama, pireom od buče, začinima i medom dodaj u lonac s mlijekom i vodom.
4. Sve skupa kuhaj nekoliko minuta i posluži u zdjelici.
5. Ostatak jabuke nareži na ploške i dodaj na kašu za ukras. Po želji posipaj malo začina i prelij medom te dodaj nasjeckane bademe.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potrebno ti je:
- 1 šalica (250 ml) zobenih pahuljica
- 150 ml vode
- 150 ml mlijeka
- 2 žlice pirea od pečene buče
- 1 žlica pumpkin spice mješavine začina ili cimeta
- 1 srednja jabuka
- 1 žlica meda
- prstohvat soli
- Bademi ili lješnjaci