
Zašto ne bi napravila dvorišni hot dog party? Imamo recepte za najbolje hot dogove

Hot dog nije samo pecivo, hrenovka i malo senfa ili majoneze. Ako se potrudiš i pustiš mašti na volju, ova popularna fast food hrana koju su krajem 19. stoljeća u SAD uvezli imigranti iz Njemačke, može postati prava gozba.
U pecivo uz hrenovku dodaj karamelizirani luk, četiri kriške rajčice, kiseli krastavac, zeleni papar i majonezu.
Jednan mali krumpir izreži na kockice i pirjaj na tavi, na masilnovom ulju. Dodaj i komad tanko narezane zelene paprike i pola manje glavice tanko narezanog luka te pirjaj još tri minute. U pecivo stavi grilanu goveđu hrenovku te ostale sastojke i po želji kečap ili majonezu.
Grilanu pileću hrenovku stavi u tostiranu polovicu bageta te dodaj majonezu, četvrtinu avokada, 1/4 šalice narezanog mladog kupusa i jedan narezani mladi luk.
Grilanu svinjsku hrenovku stavi u pecivo i dodaj senf, šnitu šunke, sira i salame te narezane kisele krastavce.
U pecivo stavi grilanu goveđu hrenovku pa dodaj dvije žlice čilija con carne, umak od kiselog vrhnja i majoneze, jalapeno papričicu narezanu na ploskice i jedan mladi luk.
Hrenovku zapeci na maslacu sa svih strana, stavi je u pecivo, ododaj sir, majonezu, pečenu slaninu, popapri i na vrh stavi meko kuhano jaje na oko.


Jednostavna priprema, bogat okus: Tri neodoljive ljetne salate sa svježim krastavcima

Suptilan luksuz za svaki dan - haljine u neodoljivoj maslac žutoj nijansi
