Zagrebačka slastičarnica 'Le Kolač' svaki tjedan objavljuje nove recepte. Izdvojile smo tri favorita

Brownie, cheesecake i riža na mlijeku nikad nisu izgledali tako neodoljivo kao s potpisom hvaljenog slastičara Roberta Hromalića

Zagrebačka slastičarnica 'Le Kolač' svaki tjedan objavljuje nove recepte. Izdvojile smo tri favorita

Basque cheesecake

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.

2. Mikserom povežite krem sir, šećer i vaniliju (nekoliko minuta).

3. Dodajte jaja, jedno po jedno i nastavite miješati.

4. Dodajte suhe sastojke. 

5. Dodajte slatko vrhnje. 

6. Zagrijte pleh u pećnici. 

7. Napunite kalup (promjera 18 cm) obložen papirom za pečenje i pecite 25 minuta. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Foto: Le Kolač)


Sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 280 g krem sira
  • 130 g kristal šećera
  • 3 g vanilije (pasta ili aroma)
  • 14 g glatkog brašna
  • 2 g soli
  • 2 jaja
  • 200 g slatkog vrhnja
3/4