Zagrebačka slastičarnica 'Le Kolač' svaki tjedan objavljuje nove recepte. Izdvojile smo tri favorita

Brownie, cheesecake i riža na mlijeku nikad nisu izgledali tako neodoljivo kao s potpisom hvaljenog slastičara Roberta Hromalića

Zagrebačka slastičarnica 'Le Kolač' svaki tjedan objavljuje nove recepte. Izdvojile smo tri favorita

Brownie

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 150°C, a u međuvremenu otopite maslac i čokoladu.

2. U posebnoj zdjeli pomiješajte jaja, šećer i vaniliju.

3. Tako dobivenu mješavinu prelijte preko otopljene čokolade.

4. U istu zdjelu uz kontinuirano miješanje dodajte prosijano brašno i prašak za pecivo.

5. Dodajte komadiće sjeckane čokolade, orahe i sol.

6. Napunite kalupe koje ste prethodno premazali maslacem i pobrašnili.

6. Pecite 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

(Foto: Le Kolač)


Sastojci:

  • 150 g tamne čokolade 
  • 125 g maslaca 
  • 200 g kristal šećera
  • 2 jaja
  • 3 g vanilije (pasta ili aroma)
  • 100 g brašna
  • 3 g praška za pecivo
  • 1 g soli
  • 75 g komadića čokolade
  • 75 g sjeckanih oraha
2/4