U srijedu za Dan žena počastite sebe i svoju posebnu ženu jedinstvenim doživljajem u Matrixu

Posebna ponuda zagrebačkog restorana uključuje menu od pet slijedova tapasa, opciju wine paringa i živu glazbu. Rezervirajte na vrijeme!

matrix.jpg
Foto: Facebook/Matrix

U srijedu 8. ožujka ne propustite iznenaditi dragu ženu iz vašeg života, na dobro poznatoj adresi zagrebačkog restorana Matrix. Matrixov tim pripremio je posebnu ponudu tapas menija s pet slijedova specijaliteta od domaćih sezonskih namirnica, u kojima možete uživati na Dan žena.

Specijalan tapas menu započinje selekcijom sushija (Nigiri tuna, Uramaki losos, Hosomaki s povrćem), te slijede jela Tris (pate od guščje jetre u hrskavom tijestu, biftek tartar s paljenim maslacem, bruschetta s avokadom, rajčicom i bosiljkom), parmigiana od kozica s Buffalo mozzarellom, janjeći file na zapečenom krumpiru s menta demi glaceom i ekler od manga i marakuje u Ferrero Rocher košuljici.

Cijena menija iznosi 21€, a postoji mogućnost i wine pairinga, koji će iskusno Matrixovo osoblje vrhunski preporučiti, a poseban ugođaj vašem izlasku osiguravat će Davor Čukelj na gitari.

Rezervirajte svoje mjesto pozivom na 01 6231 394 ili putem maila info@restoran-matrix.hr te napomenite i željeno vrijeme dolaska (od 14:30 nadalje).

Više informacija možete pronaći na https://www.restoran-matrix.hr.