
Naše čitateljice znaju trikove uz koje će palačinke uvijek biti najbolje

Ne postoji ništa ljepše od mirisa vrućih palačinki u rano jutro. Ova slastica napravljena od najjednostavnijih sastojaka koje svi imamo u kuhinju omiljeno je jelo i malih i velikih. Jednostavne za pripremu, a savršene za svaku prigodu - od ručka do deserta. Svestrane su i mogu se puniti raznim nadjevima – od klasičnog džema, kiselog vrhnja ili voća, do čokolade, ili čak slanih nadjeva poput sira i šunke. Volimo ih u svim verzijama i oblicima. Iako jednostavni sastojci poput brašna, soli, jaja i mlijeka čini pripremu zabavnom i laganom, nekima ona i dalje zadaje glavobolje. Nitko ne voli tvrde, žilave i bezukusne palačinke, a ponekad one znaju ispasti baš takve. No, koja je tajna zaista dobrih palačinki, mekanih kao duša?
Odlučili smo upitati naše čitateljice na Facebook stranici imaju li tajni sastojak svojih palačinki i kako baš uvijek postići savršenu strukturu. Odgovori su bili raznoliki, a svaka čitateljica tvrdi da ćeš upravo uz njihov trik dobiti savršeno meke palačinke. Neke su podijelile klasični recept koji svi znamo, neki za dobru konzistenciju tijesta dodaju gaziranu vodu, a neke tvrde da je tajna u začinima poput cimet ili rakiji. Dok su neki naslijedi savršen recpt od mame ili bake, neki su upotpunili već postojeći ili osmislili potpuno novi.
U nastavku pogledaj odgovore naših čitateljica, a možda te već danas potaknu da zasučeš rukave i isprobaš novi recept za ovu ukusnu slasticu.
"Rum i mineralna." - Iva Lazarić
"

Najbolje frizure za tanku kosu: Kako postići volumen bez oštećenja

Jednostavna priprema, bogat okus: Tri neodoljive ljetne salate sa svježim krastavcima

Suptilan luksuz za svaki dan - haljine u neodoljivoj maslac žutoj nijansi
