Tri recepta za bolji početak tjedna: Punjeni patlidžani, kineski rezanci i kolač od borovnica

Za bolji početak tjedna

Tri recepta za bolji početak tjedna: Punjeni patlidžani, kineski rezanci i kolač od borovnica

Kineski rezanci s povrćem i piletinom

Sastojci:
½ brokule
200 g šampinjona
200 g zelenih mahuna
300 g kineskih rezanaca
250 g pileći prsa
½ šalice Teriyaki umaka

Priprema:
Šampinjone nareži na ploške a brokulu da duguljaste komade. Mahune kratko blanširaj. Zagrij wok tavu tako da bude jako vruća, dodaj u nju malo ulja pa brzo stavi sve povrće i  peci ga 2-3 minute na jakoj vatri, povremeno miješajući da ne zagori. Na kraju dodaj Teriyaki umak pa peci sve još pola minute. Rezance skuhaj prema uputama na pakiranju i umiješaj ih u povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3/4