Ljubomora u 'Večeri za 5 na selu'?

Svi osim Jure pohvalili druženje kod Marija: 'Atmosfera mi se nije sviđala, bolje je bilo kod mene'

Danas je u 'Večeri za 5 na selu' kuhao glazbenik Marijo, poznatiji pod nadimkom Kralj Fizika, koji je pisao pjesme za brojna poznata lica.

Kralj Fizika.PNG

Kandidate je ugostio u Karlovcu, a pripremio im je predjelo naziva Seosko blago, glavno jelo Kraljevski obrok i desert Slatki snovi. Hladna plata svidjela se svima osim Juri, za lungić su komentirali da je malo suh dok je desert je svima bio osvježavajući. Marijo je za svoja jela dobio 34 boda i nije uspio prestići trenutačno vodećeg Juru.

Domaćin je dobre volje dočekao goste, a nakon zdravice počeli su s predjelom - suhomesnatim narescima, sirom i vrhnjem te domaćim kruhom. Marina je rekla kako je sve bilo 'pravo domaće' dok je Jure komentiralo kako mu je sve to bilo previše jednostavno. Kristijan je pohvalio sir, a Robert kobasicu. „Bilo je to pravo seosko jelo i bilo je odlično“, zaključio je Kristijan.

Image

Za glavno jelo domaćin je poslužio lungić punjen sirom i pancetom uz krumpir punjen čvarcima i zelenu salatu. „Okus je bio fin, možda je bilo mrvicu suho“, rekao je Kristijan dok je Robertu krumpir bio pretvrd. „Lungić mi je bio suh, a ni sir nisam našao u njemu dok mi je salata bila strašno kisela, katastrofa, nisam mogao jesti“, komentirao je Jure.

Voćni kup domaćin je poslužio za kraj večere, a Jure je rekao da je i to previše jednostavno. „Mislim da je čovjek odabrao ono za što je siguran i to cijenim“, rekao je Kristijan i dodao da mu je bio baš osvježavajući. Marini je desert također odgovarao.

Image

Nakon poklona domaćin je iznio tortu, a potom je zasvirao i svi su zapjevali s njim. Marina i Robert domaćinu su dali po desetku zato što je napravio pravu feštu, Kristijan je dao ocjenu manje jer mu je lungić bio suh, a Jure je bio prilično kritičan, dao je ocjenu pet i rekao: „Atmosfera mi se nije sviđala, bolje je bilo kod mene, meso je bilo suho, a predjelo i desert bili su prejednostavni.“

Sutra kuha Kristijan, a hoće li on pogoditi ukuse gostiju - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.