Stigao je Frondi – zabava puuuuna okusa

Uz puuuuno zabave danas je predstavljen Frondi – novi Krašev brend na tržištu, slatki prutić u kojem su se između dva vafla našli okusi za savršen užitak.

Frondi 1.jpg

I hrskav i kremast i puuuun okusa, Frondi dolazi u pet neodoljivih varijanti. Okusima različiti, finoćom isti, jamčimo da s Frondijem uvijek dobivate – jer koji god prutić izvučete, pobijedili ste.

Image

Krenimo s klasikom, nepogrešivim izborom, s onim s kojim uvijek igramo na sigurno. On se zove Frondi kakao, a dolazi u kombinaciji finog kakao punjenja i prrrrrrhkog, hrrrrrrrrrrskavog vafla.

Drugi na redu za predstavljanje je crno-bijeli svijet vafla s kakaom i nježnom mliječnom kremom, ime mu je Frondi kakao i mlijeko, a stvoren je za one koje privlače suprotnosti. Ovaj vafel ima čak 81 posto najukusnijeg kremastog punjenja.

Zastore otvaramo i za Frondi vaniliju, koji će na scenu stupiti s jakim adutom, aromom omiljenog začina vanilije koja se ne zaboravlja lako. I kako samo ime kaže: vanil…..i ja – jer jedno bez drugog jednostavno ne možemo.

Image

Ovaj Frondi ti treba kad želiš podijeliti svoje omiljene prutiće s najboljim Frondićima. Radi se o Frondi nougatu puuuunom bogate kreme od lješnjaka koji će postati neizostavan član vaše ekipe, a i vama će podignuti rejting svaki put kad njime počastite ljude.

I za kraj, dovoljno je reći: kad ti život da limune, Frondi je najbolji način da se njima i zasladiš. Oboji svoj dan slatkom žutom bojom uz Frondi limun.

Iako se o u(o)kusima ne raspravlja, vjerujemo da će se o Frondiju itekako razgovarati. Kakva god debata bila, sigurno je da će svi naći svoj omiljeni okus i štapić na koji se uvijek mogu osloniti.

Police diljem Hrvatske već se puuuune finim Frondijima, a vaši vas primjerci već čekaju u trgovinama i Kraš bonbonnièreama.

Image