Sočne maline idealne su za pripremu raznih slastica, džemova i slatkih umaka

Najbolje je jesti ih direktno svježe, a možete ih iskoristiti i za pripremu raznih deserata, slastica, umaka i džemova za zimnicu

Sočne maline idealne su za pripremu raznih slastica, džemova i slatkih umaka

Desert s malinama

Sastojci:

80  g omekšalog maslaca
 60 g šećera
 1 vanilin šećer
 2 jaja
 125 g brašna
 pola žličice praška za pecivo
 prstohvat soli
 1 žlica mlijeka

Nadjev:
 400 g malina
 1 preljev za torte
 listići badema za ukrašavanje


Najprije pjenasto umutite maslac sa šećerom i vanilin šećer pa dodajte jaje te brašno, prašak za pecivo i žlicu mlijeka.
 Ulijte tijesto u kalup koji ste prethodno namazali maslacem i pecite na 180 stupnjeva oko 25 minuta.
 Dok se biskvit peče, pripremite si maline i preljev. Nakon što je biskvit pečen, rasporedite po njemu maline te prelijte preljev. Ukrasite listićima badema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
2/6