Tropska zobena kaša s mangom i kokosom
Sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/2 šalice zobenih pahuljica (valjanih)
- 1 šalica kokosovog mlijeka (ili pola kokosovog, pola vode)
- Prstohvat soli
- 1/2 zrelog manga, narezanog na kockice
- 1 žlica kokosovih listića (toasted)
- 1 žličica chia sjemenki
- Malo naribane korice limete (po želji)
Priprema: U lončiću pomiješaj zobene pahuljice, kokosovo mlijeko i prstohvat soli. Kuhaj na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući, dok kaša ne postane kremasta i pahuljice ne omekšaju, oko 5-7 minuta. Umiješaj chia sjemenke pred kraj kuhanja. Prebaci u zdjelicu, ukrasi kockicama svježeg manga, pospi tostiranim kokosovim listićima i, ako želiš dodatnu svježinu, naribanom koricom limete.