Crumble s jabukama
Sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 3-4 zrele jabuke
- 1 žličica cimeta
- 1 žlica agava sirupa
- 1 žlica maslaca
Za mrvičasto tijesto:
- 150 grama brašna
- 100 grama šećera
- 120 grama maslaca
- 110 g zobenih pahuljica
Priprema:
Pećnicu zagrij na 200 stupnjeva. Najprije oguli jabuke pa ih nareži na komadiće ili ploške, pomiješaj ih sa cimetom i agava sirupom. Tepsiju u kojoj ćeš peći crumble premaži maslacem pa na dno poredaj jabuke. Za posip pomiješaj sve sastojke, mijesi dok tijesto ne postane mrvičasto. Rukama posipaj po jabukama i lagano utisni rukama. Peci oko 40 minuta. Posluži dok je toplo uz grčki jogurt ili sladoled od vanilije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa