Krumpir gulaš s povrćem i mesom
Sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/2 kg luka
- 1/2 kg svinjskog buta
- 1 kg krumpira
- 400 g zamrznutog miješanog povrća (grašak i mrkva)
- 500 mg pasirane rajčice
- 6 graham peciva
Priprema:
- Na žlici ulja dinstati luk. Kad porumeni, dodaje se svinjski but narezan na kockice. Lagano polijevati vodom dok meso ne omekša.
- Dodati krumpir narezan na kockice, zamrznuto povrće, grašak i mrkvu. Doliti vode da se prekriju sastojci i kuhati dok krumpir ne omekša, odnosno dok se ne skuha.
- Potom dodati pire od rajčice i žličicu šećera da se ubije kiselost. Kuhati još desetak minuta i na kraju začiniti. Po želji na kraju posuti peršinom.
- Polužiti uz peciva.