Svježa brokula i špinat mogu biti savršeni sastojci za zimsku juhu. Uz poriluk i razne dodatke, ova juha je izvor puno hranjivih tvari, poput željeza i vitamina B i C. Donosimo ti recept Marthe Stewart koje su isprobale i pohvalile brojne gastro blogerice, pa zašto ne bi i ti.
1 žlica maslinovog ulja
1 narezani poriluk
1,5 litra pilećeg temeljca pomiješanog s vodom
1 brokula
1 kg narezanog mladog špinata
30 grama naribanog parmezana
2 žlice tahinija (paste od sezama)
Sol i papar
4 kriške tostiranog kruha
2 narezana avokada
Klice rotkvice
1 narezani limun
KLISAB ponovno dokazao zašto je na tronu domaće modne scene, novu kolekciju opisuje jednom riječju
Katarina Baban i Matko Knešaurek otvorili vlastito kazalište – Nexstage teatar stiže na kazališnu scenu!