Pronašle smo malo drugačiji adventski kalendar za sve čajoljupce

Advent je pred vratima, a ako se ove godine želiš počastiti malo drugačijim adventskim kalendarom, imamo pravu stvar za tebe

Pronašle smo malo drugačiji adventski kalendar za sve čajoljupce

Od Božića nas dijeli točno mjesec dana, a ovog tjedna proslavit ćemo i prvu adventsku nedjelju. S obzirom na to, krajnje je vrijeme da samu sebe ili nekoga dragog razveseliš posebnim adventskim kalendarom koji neće sadržavati čokoladice ili pak kozemetiku, što najčešće viđamo, već će oduševiti svakog istinskog zaljubljenika u čaja. 

Image

Kako piti zeleni čaj za mršavljenje?

Iako je u našoj regiji kultura ispijanja kave ta koja je dominantna, postoje i oni koji bez čajeva ne mogu zamisliti život. Zeleni, rooibos, bijeli, crni ili pak biljni - svijet čajeva iznimno je bogat i aromatičan, a ove ga godine možeš postepeno otkrivati ako kupiš adventski kalendar brenda Paper & Tea koji je posvećen upravo raznolikosti i okusima čajeva svijeta. 

Image


Paper & Tea je danski brend dodataka za čaj, samih čajeva i tematskih čajnih darovnih setova, a ove su nas sezone oduševili izbacivši na tržište čajni adventski kalendar koji sadrži 24 vrećice najkvalitetnijeg organskog čaja različitih vrsta i aroma. Luksuzno pakiranje ovog adventskog kalendara, kao i neodoljiva punjenja koja će oduševiti baš svakog čajoljupca, čine ovaj kalendar jednim od najzanimljivijih na tržištu, a kupiti ga se može za samo 29 eura, odnosno 219 kuna. 

Kako Paper & Tea dostavljaju diljem svijeta, na pošiljku bi trebala pričekati tek oko 5 radnih dana, pa još uvijek stigneš naručiti ovaj kalendar kako bi stigao na sami početak adventskog razdoblja.