Gastro
COCA-COLA BLAGDANSKI JELOVNIK

Planinski gulaš od bika

Planinski gulaš od bika
Lokalno jelo iz Čabra koje se jede za blagdane i svečane prilike.

Sastojci:

2,5 kg junećeg mesa

6 glavica luka

4 režnja češnjaka

5 velike mrkve

½ celera

2 lovorova lista

4 dcl pasirane rajčice

2 dcl vina

2 krumpira

sol, papar, ulje, voda

Priprema:

Priprema

1. Na zagrijano ulje dodajte nasjeckani luk. odmah dodajte i na kockice narezano meso. Poklopite i pustite da se dinsta 15 minuta. Promiješajte meso i luk da se sjedine pa dodajte malo temeljca. Poklopite i pustite 15-20 min da krčka na laganoj vatri. Poslije otprilike 35 minuta dinstanja u gulaš dodajte povrće i pasiranu rajčicu. Gulaš bi sada već trebao dobiti na gustoći. Poklopite ga i pustite da se dinsta još otprilike sat i pol.

Meso je sada kuhano te je gulaš potrebno još samo začiniti. Dodajte sol, papar, češnjak, vino i ostale sastojke.

U slast!

U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Čabar, a kako su on zvijezde showa 'Superpar' pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!

Recepte pronađite OVDJE, a Ribamraz blagdanski specijal pogledajte OVDJE!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx