Sastojci:
- 2,5 kg junećeg mesa
- 6 glavica luka
- 4 režnja češnjaka
- 5 velike mrkve
- ½ celera
- 2 lovorova lista
- 4 dcl pasirane rajčice
- 2 dcl vina
- 2 krumpira
- sol, papar, ulje, voda
Priprema:
Priprema
1. Na zagrijano ulje dodajte nasjeckani luk. odmah dodajte i na kockice narezano meso. Poklopite i pustite da se dinsta 15 minuta. Promiješajte meso i luk da se sjedine pa dodajte malo temeljca. Poklopite i pustite 15-20 min da krčka na laganoj vatri. Poslije otprilike 35 minuta dinstanja u gulaš dodajte povrće i pasiranu rajčicu. Gulaš bi sada već trebao dobiti na gustoći. Poklopite ga i pustite da se dinsta još otprilike sat i pol.
Meso je sada kuhano te je gulaš potrebno još samo začiniti. Dodajte sol, papar, češnjak, vino i ostale sastojke.
U slast!
U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Čabar, a kako su on zvijezde showa 'Superpar' pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!
Recepte pronađite OVDJE, a Ribamraz blagdanski specijal pogledajte OVDJE!