Nema boljeg prirodnog lijeka od češnjaka, a niti ukusnijeg jesenskog obroka

Jesen je vrijeme kada vladaju gripe i prehlade, a doskočiti im možemo ako u prehranu uključimo bijeli luk

Nema boljeg prirodnog lijeka od češnjaka, a niti ukusnijeg jesenskog obroka

Kruh sa češnjakom


Postupak:

1. Kruh star barem jedan dan nareži kao da ga režeš na šnite, ali nemoj narezati do kraja kako bi ostao u komadu. Stavi ga u posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje. 
2. Narezane dijelove kruha obilno premaži maslacem i posoli.
3. Češnjak i vlasac nasjeckaj na sitne komadiće i posipaj ih po maslacu na kruhu. 
4. Pećnicu zagrij na 200 stupnjeva i u vruću stavih kruh. Kruh peci dok ne poprimi zlatnu boju, a maslac se potpuno ne upije u kruh.
5. Posluži dok je kruh još topal i hrskav.

Po želi između šnita možeš dodati i malo sira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Potrebno ti je:   

  • Kruh po izboru
  • Maslac
  • Češnjak
  • Sol
  • Vlasac
4/6