Mirjana Špoljar otkriva trikove uspješnih kolača

Priprema slastica je u isto vrijeme umjetnost, ali i niz pravila koje morate slijediti.

Mirjana Špoljar otkriva trikove uspješnih kolača

LIMETA FUDGE


Sve sastojke izmiješamo i kuhamo na laganoj vatri dok smjesa ne dobije  
karamel boju. Maknemo smjesu sa strane i nastavimo miješati sve dok smjesa ne postane mat i izgubi sjaj. Smjesu izlijemo u kalup kojeg smo obložili papirom za pečenje. Ohladimo i režemo na kockice te dekoriramo bijelom čokoladom i koricom limete.

Savjet Mirjane: Fudge kuhajte na laganoj vatri  uz stalno miješanje, jer bi u protivnom smjesa mogla zagorjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image


Sastojci:
Mlijeko 60 dag
Šećer kristal 70 dag
Zvijezda Stolni margarin 20 dag
Ekstrakt vanilije 1 kom
Korica limete  1 kom

3/4