TAJNE SAVRŠENE PIZZE

5 trikova kako da ti domaća pizza ispadne kao iz krušne peći

Izrada savršene pizze kod kuće umijeće je koje dolazi s vremenom. Sitnice čine razliku pa smo izdvojile nekoliko savjeta profesionalaca. Oni bi te mogli dovesti do domaće pizze (skoro) kao iz krušne peći

profimedia-0295627116.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dodaj bosiljak

Sad je vrijeme za dodavanje završnih sastojaka. Bosiljak bi pizzi mogao dati aromu i onaj 'final touch'. Rikola također dobro funkcionira želiš li nakon pečenja pizzi dodati malo svježine i zelene note. Ipak, chef Stephen Chavez odlazi stepenicu dalje pa bosiljak koristi kao bazu na pizzama s piletinom ili morskim plodovima. To joj daje novu, drugačiju aromu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim bosiljka i rikole, na kraju možeš fofati i drugo svježe začinsko bilje poput vlasca ili origana. Možeš dodati malo soli i maslinovog ulja. To bi, u kombinaciji sa savršenim nadjevom, trebalo pojačati okus. Za prste polizat'!

Zanimaju li te detaljnije upute za sjajnu domaću pizzu, provjeri recepte koje smo ovdje izdvojile. Ovi su savjeti samo nadogradnja već postojeće vještine.

6/6