Sastojci:
1 l crno vino
Kruh 150 g
Šećer 50 g
Maslinovo ulje 1 žličica
Papar
Priprema:
Istarska supa tradicionalno se priprema u bukaleti tj. zemljanom vrču gdje jednostavno pomiješate sve sastojke: vino (koje možete razblažiti i s vodom), šećer, ulje, papar i popržene tople ploške (fete) kruha. Jednostavno uronite žlicu u vrč i podijelite s prijateljima!
U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Slavonski Brod, a kako su on i Zdenka Jakuš, zvijezda 'Večere za 5 na selu', ali i još nekih showova, pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!