Jesen obiluje plodovima od kojih možeš napraviti ukusna i zdrava jela. S obzirom da su sezonske namirnice ujedno i najzdravije ne propusti priliku iskoristiti od prirode najbolje što nam daje pa pripremiti sebi i svojoj obitelji, prijateljima ako si (raspoložena za kuhanje) jela od kojih će im rasti zazubice, ali i ona koja će ih opskrbiti nutrijentima i ojačati imunitet kako biste svi skupa zimu prošli bez bolovanja i prehlada.
Ukusno ne znači i komplicirano, već znači kvalitetne namirnice, malo volje i truda. U nastavku ti donosimo tri jednostavna, lagana ranojesenska recepta u kojima će uživati svtako tko ih proba. To ti jamčimo. Ispalo je da su sva bez mesa, a ako umjesto pilećeg temeljca koristiš povrtni, postaju vegetarijanska. Ne brini,, nutritivno su sasvim dovoljno bogata da budu lagani jesenski ručak ili večera. Uz juhu koju ćeš naći u nastavku, možeš dodati tostirani kruh ili krutone.