
Hladne juhe za vruće dane: Imamo tri recepta koja će te osvojiti (i osvježiti)

Kada razmišljaš o juhi, vjerojatno zamišljaš tanjur tople ili čak vruće tekućine koji ti nije ni najmanje privlačan tijekom ovih ljetnih dana i već dovoljno visokih temperatura oko tebe.
Tebi je vruće, ali to ne znači da mora biti i tvojoj juhi
U juhama možeš uživati tijekom cijele godine, a ljeti izaberi one hladne juhe na bazi sezonskog povrća - zdrave, ukusne, bogate i osvježavajuće. Osim toga, brzo su gotove, iznimno su hranjive i najbolji dio? Ne uključuju kuhanje. Sve što ti treba je blaženi blender. Naše hladne favorite na žlicu provjeri u nastavku.
Priprema:
120 ml vode
1 avokado
1 veliki svježi krastavac
1 žličica kumina
pola žličice kopra
1 režanj češnjaka
limunov sok (od pola limuna)
sol, papar, maslinovo ulje po želji
2 velike rajčice
1 svježi krastavac
1 paprika (babura ili zlena)
1 ljubičasti luk
2 režnja češnjaka
3 žlice maslinovog ulja
1 žlica vinskog octa (ili aceta balsamica)
žličica kumina
šaka svježeg bosiljka
sol i papar po želji
pola svježeg krastavca
šaka rotkvica
1 krumpir srednje veličine
1 jaje
1 mladi luk
200 ml kefira
sol, papar
kopar po želji
malo vode


Najfinija ljetna rolada s mascarponeom, bijelom čokoladom i malinama

Popusti do 60 posto: Klasici i trendi komadi koje još stigneš uloviti u Zari
